Vloggen is helemaal hot, and… booming business! Online video is de toekomst! Wil je graag op korte termijn starten met vloggen? En wil je meedoen met mijn 3 maanden Online Programma ‘Zakelijk vloggen & video’s editen met je smartphone’? Dat kan! Je kunt heel relaxed elke dag instromen bij De Vlog Academy. Meld je dan snel hieronder aan!

Nog vragen? Mail dan naar: Mira@devlogacademy.nl en CC Layla@devlogacademy.nl

We vloggen!:-)

Je kunt ook eenvoudig in 2 termijnen betalen:

Grappig om terug te zien is dat ik heel erg knipoog met mijn rechteroog. Zal de spanning wel zijn geweest 😉 Dat is er inmiddels uit en het is echt tof om te merken dat het opnemen en editen van video’s steeds makkelijker gaat. En dat allemaal dankzij Layla van Egeraat, de Vlog Coach van Nederland. Zij heeft mij echt in de vlog vibe gekregen. Haar energie om video’s op te nemen en je verhaal te doen is aanstekelijk. Vol enthousiasme helpt ze jou om echt te gaan doen. Je verhaal te vertellen voor de camera. Jouw boodschap te delen. Jezelf te laten zien als ondernemer. En alle gedachten als: ‘Kan ik het wel? Zie ik er wel goed uit? Zit mijn haar wel goed?’, te laten varen. De ene opname is beter dan de ander. En dat is helemaal oke! Zij laat je voelen dat jij het kan en het waard bent om je boodschap te delen via video’s. Marja Bazuin - Yoga teacher (Online Yoga Community)

Wil je eerst weten wat er precies allemaal in het Online Programma ‘Zakelijk vloggen met je smartphone’ zit?

Lees dan hieronder rustig verder…

Ben jij als succesvolle ondernemer online niet goed zichtbaar? Baal je enorm dat je zo weinig klanten hebt? Te weinig omzet komt er binnen? Ga dan starten met vloggen bij De Vlog Academy! Ik leer jou met gemak hoe je zakelijk kan vloggen & video’s editen met je smartphone! Word in een rap tempo online zichtbaar, en laat je bedrijf exponentieel groeien!’

Wil jij als professional ook dolgraag moeiteloos leren vloggen en video’s editen met je smartphone? Dat kan! Geef jouw bedrijf online een enorme powerboost door ook mee te doen!

Online zichtbaar resultaat daar draait het allemaal om!

Als Vlog Coach van De Vlog Academy leer ik jou hoe je anno 2018 super online zichtbaar wordt door te gaan vloggen. Het is niet alleen leuk, maar juist ook heel waardevol en nuttig! Vloggen geeft jouw bedrijf weer vleugels. Hoe? Dat ga ik jou leren! Gewoon lekker makkelijk met je smartphone. Easy! Als Vlog Coach leer ik jou ontspannen en enthousiast voor de smartphone camera staan. Ik ken de techniek, en verscheidene ondernemers hebben al vele kilometers gemaakt onder mijn begeleiding. Ik leer jou speelser gebruik maken van vloggen! Kom net als vele andere succesvolle ondernemers de Online Training ‘Zakelijk vloggen met je smartphone’ of VIP-sessie; vlog coaching & video editing bij mij volgen. Vloggen is zooooo leuk, gemakkelijk EN bovenal heeel effectief!

Voordelen van vloggen met je smartphone?

Je hebt er geen speciale en dure camera-apparatuur en belichting voor nodig! Ik vind dat iedere ondernemer zonder dure aanschafkosten pakkende vlogs moet kunnen maken. En Facebook Lives moet kunnen geven natuurlijk. Gewoon lekker met je eigen smartphone! Hoe makkelijk kan het zijn? Maar dan moet je wel eerst de nodig kennis hebben over vloggen. En dat ga ik jou leren! Ik weet niet hoe het met jou als ondernemer zit? Maar ik heb mijn mobiel altijd bij de hand… 24/7! Dus heb JIJ een smartphone? Dan ga ik jou leren vloggen en leren video’s editen! Vloggen is hot, en heeft de toekomst! En is supergoed voor je bedrijf. Maar ook als je bijvoorbeeld net begint met een community op te bouwen. Daar moet je zeker wat mee doen als ondernemer! Je wilt toch niet achterblijven? Is vloggen alleen voor jongeren? Of alleen als je al een goed gevuld YouTube kanaal hebt? Zeker niet! Vloggen is voor jou als succesvolle ondernemer HET perfecte middel om in te zetten! Vloggen is NOODZAKELIJK! Ben jij als ondernemer ook nauwelijks online zichtbaar? En baal je daar ook zo van. En ook nog te weinig klanten, te weinig omzet? Nog niet zo’n grote naamsbekendheid? De oplossing voor jou: met vloggen los je al dit soort problemen zo op. Door juist te gaan vloggen zal het jouw bedrijf een enorme boost gaan geven!

Voordeel #1:

Je werkt aan je online zichtbaarheid

Voordeel #2:

Je krijgt een grotere naamsbekendheid

Voordeel #3:

Je krijgt meer klanten, dus meer omzet

Voordeel #4:

Je werkt aan je Know, Like & Trust factor

Vloggen is hot, en heeft de toekomst! Daarom is mijn motto: "Pak nu je smartphone, start vlogging today! I love it, Just Vlog It!" Wil je nú al tips & tricks? En al meteen hulp op het gebied van vloggen?

Meld je dan hier meteen aan voor mijn Vloggers Community Nederland op Facebook. Al meer dan 2850 ondernemers gingen jou voor!

Ook kun je De Vlog Academy hier volgen op Facebook!

Aantal leden in de Vloggers Community Nederland

Door te gaan vloggen geef je jouw bedrijf weer vleugels.

Gewoon met je smartphone. Easy!

Zakelijk vloggen geeft jouw bedrijf een enorme boost. Het is niet alleen leuk, maar bovendien ook heel waardevol en nuttig. Weet je niet hoe je dit moet aanpakken? Ik ga het jou als vlog Coach leren!

Wie weet ook wel iets voor jou? Geef je nu alvast op via: layla@devlogacademy.nlen CC naar mijn assistente: mira@devlogacademy.nl

De Vlog Academy heeft speciaal voor jou als succesvolle ondernemer een

3 maanden Online Programma samengesteld:

‘Zakelijk vloggen met je smartphone!’

Doe jij ook mee?

Meer klanten, meer omzet, en en een grotere online zichtbaarheid op social media!

GOED NIEUWS:

Wow, ik heb iets heel tofs voor jou! Doe je mee met mijn 3 maanden Online Programma: ‘Zakelijk vloggen met je smartphone!’ .

 • Ben jij online nog niet goed zichtbaar?
 • Zou je graag meer naamsbekendheid willen?
 • Maar eigenlijk ook wel meer klanten en meer omzet?

Geef je dan meteen op bij De Vlog Academy! Zorg dat je er ook bij bent! Ik ga jou moeiteloos leren vloggen en leren hoe je makkelijk jouw zelfgemaakte video’s op je smartphone kan editen!

‘Wil jij ook dolgraag leren vloggen als een professional? Dat kan! Kom dit unieke online programma bij mij volgen en wordt ook in een rap tempo zichtbaar, en laat je bedrijf exponentieel groeien!’

Maar…. wat ik aanbied is veel meer dan een Online Programma en een besloten Facebook groep. Dit is een complete Vlog Academy! Speciaal voor jou als ambitieuze ondernemer! Met oa de Besloten en veilige Facebookgroep van De Vlog Academy en de Online Academie als handige tools. Ik ga jou heel veel veel geven! Wat allemaal? Dat lees je hieronder!

Wat krijg je allemaal als deelnemer in mijn 3 maanden Online Programma? (klik om te openen!)
 • Elke week nieuwe content over vloggen, online video, Facebook Lives en editen
 • Inspiratie en support van een leuke groep vloggers
 • Een interactieve leeromgeving: deel je ervaringen en successen in de veilige besloten Facebookgroep
 • 9 Lesmodules met elke week een nieuwe inspirerende video met praktische opdrachten om uit te werken voor jezelf en een werkboek erbij. In een rustig tempo en stap voor stap leer ik je alles over hoe je met gemak kan vloggen.
 • Steun van de besloten Facebookgroep. Je staat er niet alleen voor. Je leert van elkaars vragen en video’s. We geven elkaar inspiratie. Samen gaan we onze vlog doelen behalen, en komen we in die fanatieke vloggers-vibe! Zoals meer online zichtbaar zijn, meer naamsbekendheid en meer klanten en meer omzet binnenhalen.
 • Tips & tricks over vloggen en online video.
 • Laatste nieuws, weetjes en updates over vloggen, Facebook Lives, editen en online video. Ik hou je op de hoogte, zodat je niks kan missen op het gebied van vloggen en online video!
 • Toegang tot een groot netwerk met andere ondernemers die ook willen groeien op het gebied van vloggen en video’s editen.
 • Je kan fijn op je eigen tijd, wanneer het jou uitkomt, de online trainingen volgen! Waar je ook bent, overal ter wereld kun je deelnemen. Hoe tof is dat?
 • Je krijgt toegang tot mijn besloten Facebook groep van De Vlog Academy
 • Toegang tot mijn besloten Facebook community: Vloggers Community Nederland.

Leuk verhaal Layla! Maar wat levert vloggen mij op?

Welk resultaten boek je na mijn 3 maanden Online programma bij mij? (klik om te openen!)
 • Als Vlog Coach leer ik jou hoe je anno 2018 online zichtbaar wordt door te gaan vloggen
 • Binnen een mum van tijd 10.000-en views op jouw vlogs en Facebook Lives. Als Vlog coach leer ik jou als succesvolle ondernemer zakelijk te vloggen, zodat jij een mega impact kan creëren met 10000-en volgers en zo ook nieuwe klanten kan krijgen
 • Jij bent straks mega online zichtbaar door fanatiek en regelmatig te gaan vloggen, wat zorgt voor meer klant-aanvragen voor jouw bedrijf (puur door jezelf te zijn op video). En dus meer omzet
 • Meer naamsbekendheid voor jouw bedrijf
 • Als Vlog Coach leer ik jouw ontspannen en enthousiast voor de smartphonecamera te staan. Ik ken de technieken, en verscheidene ondernemers hebben al vele kilometers gemaakt onder mijn begeleiding
 • Ik leer jou met heel veel plezier en veel enthousiasme vloggen, Facebook Lives maken en editen van je video’s in bekende videobewerkingsprogramma’s. Na mijn Online Programma heb je die fanatieke vloggers-vibe helemaal te pakken! #JustDoIt
 • Ik zet je helemaal in die actie-stand
 • Door zakelijk te gaan vloggen geef je jouw bedrijf weer vleugels. Gewoon met je smartphone. Easy!

Voordelen van zakelijk vloggen? 

Voordeel #1:

Je werkt aan je online zichtbaarheid.

Voordeel #2:

Je krijgt een grotere naamsbekendheid

Voordeel #3:

Je krijgt meer klanten, dus meer omzet.

Voordeel #4:

Je werkt aan je Know, Like & Trust factor!

Wat ga je leren tijdens de wekelijkse lessen? Klik hieronder op de 9 Modules voor meer informatie ⬇︎

Module 1
Tips & Tricks en belangrijke weetjes over vloggen en online video: Waarom Online Video? Waarom Zakelijk vloggen? De eerste kennismaking online met elkaar: Stel jezelf voor in een video aan je mede-ondernemers. Hoe? We gaan een Stappenplan voor jou uitwerken voor het opnemen van een goeie vlog. Ook gaan we een onweerstaanbaar Videoscript schrijven in 5 stappen.
Module 2
Vlog-shopping list: Welke materialen en tools kunnen we het beste gebruiken om jouw vlog en Facebook Live op te nemen met jouw smartphone? Wat moet ik gaan aanschaffen om te gaan starten met vloggen? Denk aan selfie-stick, statief, dasspeld microfoontjes, draadloze microfoontjes, verlengsnoertjes, belichting, stabilizer etc. Welke handige apps op je smartphone heb je nodig om vlogs mee te filmen, editen of te delen op jouw social media platformen? Zorg voor voldoende ruimte op je iphone. Hoe doe je dat? Veel opgeslagen video’s nemen veel opslagruimte in beslag. Waar bewaar ik mijn ge-edite vlogs?
Module 3
Hoe breng je jezelf het beste in beeld? Presentatie-technieken: Hoe presenteer je jezelf voor de camera?
Module 4
Checklist ter voorbereiding: Waar moet je aan denken voordat je jouw vlog gaat opnemen? Standpunt van jouw camera? Hoe zet je Facebook Live in voor jou als ondernemer? Waar moet je aan denken?
Module 5
Leren filmen met een autocue. Leren werken met de Dictation app. Welke video’s kan je als ondernemer allemaal kan maken met je smartphone? Paar ideeen voor jou: denk aan welkomstvideo’s, Verkoopvideo’s, online trainingen, Facebook Live, over mij video, promoot je weggever video, interview video’s, review video/testimonials etc
Module 6
Editen & monteren op je smartphone van jouw zelfgemaakte vlog via videobewerkingsprogramma’s als iMovie, VivaVideo, Screencastomatic en Camtasia. Waar moet je aan denken bij het editen van je vlog? Teksten in beeld, muziek eronder, fragmenten splitsen, overgangen, foto’s er tussen plaatsen, mooie filters of thema’s in je vlog plaatsen, je logo in beeld, ondertitelen, geluidseffecten plaatsen, kern burns inschakelen/uitschakelen, versneld/langzaam je video laten afspelen, je eigen voice over inspreken. Rechtenvrije muziek onder je vlog plaatsen. Waar kun je die precies downloaden/kopen?
Module 7
Hoe maak je jouw eigen YouTube kanaal? En hoe maak je een eigen Vimeo account aan? Het online publiceren van je vlog op social media-kanalen als YouTube, Vimeo, Facebook, LinkedIn Twitter of op je website.
BONUS:
 • E-book: Editen in VivaVideo met je smartphone
 • E-book: Editen in iMovie met je smartphone
Jahaaa mijn complete Vlog Academy met Online Programma is echt zo gaaf en waardevol! Ook jij zit straks helemaal in die positieve vloggers-vibe, en zal straks door actief te gaan vloggen als ondernemer online goed zichtbaar zijn! Ook zul je een grotere naamsbekendheid krijgen en meer klanten gaan binnenhalen voor je bedrijf! Dat wil JIJ toch ook?

Doe jij ook mee met mijn 3 maanden Online Programma ‘Zakelijk vloggen & editen met je smartphone’?
Meld je nu snel hieronder aan !

Je kunt ook eenvoudig in 2 termijnen betalen:

Als Vlog Coach kan ik jou moeiteloos leren vloggen en gemakkelijk leren video's editen met je smartphone!

Ik geef je net dat ene duwtje om uit je vertrouwde comfort zone te komen. Daarna heb je echt die vloggers-vibe te pakken! Of zou je het juist fijn vinden om vlog coaching en hulp van mij te krijgen bij het opnemen van de perfecte vlog voor jou? Of hulp bij het maken van een Facebook Live? Dat kan allemaal! We gaan net zo lang oefenen met een vlog opnemen totdat JIJ helemaal tevreden bent over het resultaat.

Vloggen is nu helemaal de trend! Wil je online opvallen als succesvolle ondernemer? Ga dan fanatiek vloggen of livestreamen via Facebook Live of BeLive.tv! Daarmee loop je zeker voor op andere ondernemers die dit (nog) niet doen.

Kortom, vloggen is een zeer krachtige online marketingtool! En kan je inzetten voor jouw bedrijf om meer klanten en meer online zichtbaarheid te krijgen. Vloggen is eigenlijk gewoon NOODZAKELIJK voor je online marketingstrategie! Gemiste kans als je het NIET doet. Mijn motto: “Pak nu je smartphone, start vlogging today!”

#justvlogit #vloggenishot