Durf JIJ deze uitdaging van De Vlog Academy nu te pakken?

Ik daag je uit om mee te doen met de 3-daagse Vlog Challenge van De Vlog Academy: ‘Maak professionele video’s met je smartphone!’

Wanneer?

Maandag 19 november, dinsdag 20 november en woensdag 21 november 2018.

Last van video-angst? Zie je nog drempels voor je?

Camera-vrees? Dat heeft iedereen in het begin. Had ik ook! Daar help ik je tijdens de Vlog Challenge helemaal over heen!

Dus… Pak JIJ deze kans?

Just Do It!

#startvloggingtoday

Ik doe graag mee!
dit veld niet invullen s.v.p.

Vloggen is hot, and… booming business! Vlog Coach Layla van Egeraat van De Vlog Academy en de Vloggers Community Nederland laat je deze 3 dagen zien hoe je professionele video’s kan maken met je smartphone! Doe je ook mee?

Ben JIJ een ambitieuze ondernemer die er nu klaar voor is om eindelijk online op social media veel meer zichtbaar te zijn? Zou je ook dolgraag meer klanten en meer omzet willen?

Dat kan!

Ik daag je bij deze uit om 3 dagen fanatiek met mij te komen vloggen! Als Vlog Coach van De Vlog Academy en grote passie voor mijn vak leer ik je tijdens deze 3-daagse gratis Vlog-challenge alle basics en tips & tricks van het vloggen. Alles wat jij nu precies nodig hebt om eindelijk in die positieve actie-stand te gaan komen. Met mijn enthousiasme zet ik je in die positieve vlog-vibe die jij juist nu zo hard nodig hebt!

Het is heel normaal als je nu nog een drempel voor je ziet, last hebt van uitstel-gedrag of video-angst hebt. Dat heeft bijna iedereen. Ik zet je er als Vlog Coach van De Vlog Academy helemaal over heen! Ik geef je net dat ene zetje die je nu nodig hebt!  Dat garandeer ik je. Daarna heb je echt geen last van smoesjes of uitstel-gedrag meer.

Ik zet je deze dagen compleet in die actie-stand die jij nu nodig hebt. Let maar op na deze week zit jij ook helemaal in die positieve vlog vibe!

Meer online zichtbaar op social media =

Groter bereik

=

Meer omzet en meer klanten voor jou!

Dat wil jij toch ook?

Meld je dan snel aan.

Mijn motto:

‘Pak nu je smartphone, start vlogging today!

Just Vlog It!

Ik doe graag mee!
dit veld niet invullen s.v.p.

We gaan starten over...

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Wat leer je tijdens de 3-daagse Vlog Challenge?

 • Dat het NU je moment is om te gaan starten met vloggen en video’s maken. Online video en vloggen is hot, en heeft de toekomst!
 • Waarom zakelijk vloggen inzetten voor je bedrijf of jouw product? Voordelen van zakelijk vloggen.
 • Welke accessoires heb je precies nodig om te gaan vloggen? Je krijgt van mij De Vlog Shoplist
 • We gaan uitgebreid oefenen met (je eerste) vlogs opnemen
 • Hoe presenteer je jezelf voor de camera?
 • Checklist voordat je jouw vlog gaat opnemen
 • Videoscript in 5 stappen gaan we uitwerken voor jou. Stappenplan: Hoe ziet de opbouw van een goeie vlog eruit?
 • Wie is jouw ideale klant en doelgroep?
 • Waarom je video’s voorzien van tekst of ondertiteling? 
 • We gaan oefenen met livestreamen via Facebook Live en Instagram Live. Vertel je verhaal a.d.h.v. een opbouwende structuur.
 • Instagram Stories zijn nu helemaal hot! Jij gaat je eerste Handsfree video maken voor in een Instagram Story. Hoe gaaf is dat?

Wat kan je van de 3-daagse Vlog-Challenge verwachten?

Vanaf maandag 19 november 2018 ontvang je elke werkdag (maandag 19 november, dinsdag 20 november en woensdag 21 november) een mail van mij met daarin een uitdagende en leerzame vlog opdracht om uit te voeren. Je krijgt tevens toegang tot de besloten en veilige Facebookgroep: ‘Maak professionele video’s met je smartphone!’ waar de 3-daagse Vlog Challenge is. Hier kom ik elke ochtend om 11.00 uur live via een Facebook Live uitzending en om 14.30 uur via Instagram Live waarin ik de opdracht van de dag ook persoonlijk aan jullie toelicht. Uiteraard is er ook ruimte om vragen aan mij te stellen.

In deze besloten Facebookgroep kun je dus veilig al je vlogs, Instagram video’s en livestreams met ons delen en vragen stellen. We helpen elkaar liefdevol, en geven elkaar positieve feedback & tips. Van elkaar kun je leren. Mensen die niet in deze groep zitten, kunnen onze vlogs niet zien.

Samen gaan we deze dagen hele mooie stappen maken, zodat je uiteindelijk ook zelf een groot bereik bij jouw fans en potentiele klanten zult krijgen! Wow, na deze vlog challenge sta je verstelt van het aantal views op je video’s. Durf je deze uitdaging met mij aan? JA, toch!:-) Pak deze kans! Just Do It!

Wist je dat?

 • Online video en vloggen is hot, én de toekomst! Dit jaar zal meer dan 80% van het hele internetverkeer bestaan uit video’s. Dus zorg dat je voor loopt als ondernemer op je concurrenten. Wacht dus niet met inzetten van vlogs voor jouw business. Vloggen is namelijk… booming business!
 • 96 % van B2B bedrijven is van plan om de komende 12 maanden video in te gaan zetten. Als ambitieuze ondernemers moeten we dus zorgen dat we voorlopen op de bedrijven.
 • 70 % van B2B marketeers geeft aan dat video het meest effectieve middel is voor betere conversies. Dus wil je meer omzet? Ga dus starten met vloggen!:-)
 • Door een video (bijvoorbeeld een Welkomstvideo) op je website te plaatsen maak je 50 x meer kans om op de 1e pagina van Google te verschijnen. Dat wil jij toch ook?

Vloggen is hot,

and…. booming business! Online video heeft de toekomst. 

Dus zorg dat jij niet achter loopt op jouw concurrenten die al wel video inzetten voor hun business. Start vlogging today!

Win-actie: Deel mijn Vlog Challenge promo video op social media zoals Facebook, Instagram of LinkedIn en win maar liefst

1) deelname aan mijn 3 maanden Online Programma: ‘Zakelijk vloggen & video’s editen met je smartphone’ bij De Vlog Academy,

2) deelname 1-daagse Masterclass vloggen & video editing,

3) 1 op 1 Vlog Inspiratie Gesprek van 1 uur

4) E-book: Editen in VivaVideo & iMovie

Als je mijn Vlog Challenge deelt op social media (Facebook, Instagram of LinkedIn) dan kan jij het volgende winnen:

1) Deelname aan mijn 3 maanden Online Programma: ‘Zakelijk vloggen & video’s editen met je smartphone’ bij De Vlog Academy (standaard Online pakket) – 3 x

Je krijgt toegang tot de online Academie voor Vloggen met wekelijks nieuwe werboeken met opdrachten en uitlegvideo’s en toegang tot de besloten Facebookgroep van De Vlog Academy.

2) Deelname aan de 1-daagse Masterclass Vloggen & Video editing bij De Vlog Academy – 2 x

3) E-books: Editen in VivaVideo met je smartphone & Editen in iMovie met je smartphone – 3 x

4) Vlog Inspiratie Gesprek van 1 uur met mij als Vlog Coach om advies te vragen op het gebied van vloggen. Bijvoorbeeld: We gaan leuke vlog ideeen verzinnen om in te zetten voor jouw business. Ik denk als Vlog Coach helemaal met je mee. Maar ook, hoe kan ik vloggen functioneel inzetten voor mijn bedrijf? Wat adviseer je mij dan? Welke vlog tips kan ik delen met mijn fans en volgers? Ik help je hier helemaal bij! 1 x

Tag mij vooral wel in je bericht. Dan kan ik ‘m niet missen!

Super leuk dat je mee gaat doen met de 3-daagse Vlog Challenge ‘Maak professionele video’s met je smartphone!’. Je zult zien dat je straks veel meer klanten voor jouw bedrijf gaat krijgen!:-) Ik heb er nu al super veel zin in!

Mijn motto: “Pak nu je smartphone, start vlogging today! Just Vlog It!”

Meld je hieronder aan.

We vloggen!

Ik doe graag mee!
dit veld niet invullen s.v.p.

Warme video groet,

Layla 

Vlog Coach & Video Trainer

Founder De Vlog Academy &

Vloggers Community Nederland