-DE RAZENDE LIVESTREAM REPORTER ALIAS SOCIAL REPORTER-

Geef je als bedrijf binnenkort een groot event? Zou je dat het liefst direct op social media willen delen, maar heb je je handen vol aan allerlei andere (regel)zaken? Of heb je hier geen ervaring mee en weet je niet hoe dit aan te pakken? Of houd je er niet van om op deze manier in de schijnwerpers te staan? Je kunt Layla namelijk ook inhuren als De Razende Livestream Reporter.

Layla zal dan op jullie smartphone gaan livestreamen op Facebook live en op Instagram Live (binnenkort ook op LinkedIn Live), en Instagram Stories/Facebook Verhalen voor jullie maken. Ook zal ze de hele dag alle deelnemers van jullie event en de gastsprekers van die dag gaan interviewen. Het zijn met name korte, open vragen waaruit mooie reacties kunnen ontstaan. Ze vraagt bijvoorbeeld van te voren wat de deelnemers van deze dag verwachten, waarom ze naar het event zijn gekomen en later wat ze hebben geleerd, of ze inspiratie hebben opgedaan, interessante gastsprekers, nieuwe ontwikkelingen hebben gehoord etc. Ook zal Layla de gastsprekers van te voren gaan interviewen, waar gaat jouw presentatie vandaag over? Wat ga je de deelnemers precies vertellen?

Layla praat makkelijk en is heel ontspannen voor de camera en dankzij haar studie Communicatie & Journalistiek, raakt ze heel gemakkelijk in gesprek met mensen. Layla is echt een mensen mens. Haar open, vrolijke, positieve, sociale en enthousiaste karakter dragen daar zeker aan bij!

Layla is gespecialiseerd in zakelijk vloggen en professionele video’s met je smartphone maken. Maar ook in livestreamen met Facebook Live, Instagram Live en video’s editen met je smartphone. Ook is ze verslaafd aan het maken van Instagram Stories! Dus dat komt wel goed tijdens jullie event:-).

Meer over haar 14 jaar ervaring bij de televisie en radio lees je hier.

Wil je Layla als De Razende Livestream Reporter/Social Reporter inhuren of zoek je een InCompany training ‘Video & Vloggen’ voor jullie bedrijf?

Dat kan! Neem dan contact op met Layla: layla@devlogacademy.nl en stuur een CC naar: mira@devlogacademy.nl en vraag naar de vele mogelijkheden.

Zoek je een 1-daagse InCompany training: 'Video & Vloggen voor bedrijven' voor jullie bedrijf? Deze dag leer je hoe je professionele video's en zakelijke vlogs kunt maken met je smartphone, inclusief je zelfgemaakte video's editen.

Interesse? Neem dan gerust contact op met het team van De Video-en Vlog Academy Nederland en vraag naar de vele mogelijkheden.

Opdrachtgevers: