YES! JE HEBT JE INGESCHREVEN VOOR DE 3-DAAGSE VLOG CHALLENGE!

DANK VOOR JE AANMELDING!

Super leuk dat JIJ 19, 20, 21 november 2018 mee gaat doen met de 3-daagse Vlog Challenge van De Vlog Academy: ‘Maak professionele video’s met je smartphone!’

Na deze dagen sta je helemaal op AAN betreft heel gemakkelijk mooie video’s en livestreams maken. En zit je helemaal in die positieve vlog-en video vibe! Ik zet je deze dagen helemaal in die video actie-stand! Let maar op;-).

BEN JE D’R AL KLAAR VOOR?

Maandag 19 november 2018 gaan we van start! Hou je mailbox tegen die tijd dus goed in de gaten. Dan ontvang je elke ochtend een mail van mij in je mailbox. Elke ochtend om 11.00 uur sta ik jou persoonlijk te woord staan via een Facebook Live uitzending (in onze Facebookgroep) met de vlog-opdracht van die dag, en deel ik handige vlog tips & tricks met je. Uiteraard is er ook ruimte om vragen te stellen.

WIN-ACTIE: DOE MEE, EN WIN SPETTERENDE PRIJZEN!

 

BESLOTEN FACEBOOKGROEP

Hierbij de link naar onze besloten- en veilige Facebookgroep ‘Maak professionele video’s met je smartphone!’ waar de Vlog Challenge wordt gehouden: https://www.facebook.com/groups/2310546572292833/ Meld je hier nu alvast aan! En deel de vlog challenge om kans te maken op bovenstaande geweldige prijzen.

Tot maandag 19 november! Hou deze dag je mail en onze besloten Facebookgroep om 11.00 uur goed in de gaten, zodat je niks kan missen!

Heb er nu al super veel zin in!

Ik hoop jij ook?:-)

Ga ervoor. Just Do It!

Warme video groet,

Layla

Vlog Coach – De Vlog Academy & Vloggers Community Nederland

www.devlogacademy.nl